Kategorier

Snart er det klart for sykkelrittet Granfondo Don Pedro i Larvik, arrangert av Kreftforeningens æresambassadør Dag Erik Pedersen. Overskuddet går uavkortet til Kreftforeningen. En av deltakerne er Kristin (51) som etter egen kreftsykdom har fått med seg både venner og kolleger på sykkelritt. Hun forteller:

For tre år siden fikk jeg kreft i skjoldbruskkjertelen med spredning til lymfene, og måtte gjennom behandling på både Radiumhospitalet og Rikshospitalet. I løpet av behandlingen og tiden med sykdom gikk jeg opp i vekt. En dag møtte jeg en gammel bekjent av meg på en kafé i Larvik, Dag Erik Pedersen. Eller Sykkel-Pedersen som min far alltid har kalt ham.

Kristin,blogger

Jeg husker at han sa: «Jeg arrangerer en stor dag for alle som har lyst å sykle. Vil du være med?» Jeg trodde han hadde blitt gal som kunne spørre meg om noe sånt. Jeg hadde jo ikke syklet på lenge, og sykkelen min er jo like gammel som meg, med kurv foran! Jeg svarte først nei. Men så sa han at det hele var til inntekt for Kreftforeningen og at både gamle og unge skulle bli med på en folkefest. Da stilte jeg opp likevel – og det ble en topp opplevelse.

I år skal jeg være med igjen og har fått med meg 25 kollegaer fra Color Magic. Vi gleder oss til å bidra til kreftsaken lørdag 30. mai. Vi har dessverre mistet flere kollegaer på grunn av kreft, så mange av oss opplever dette som ekstra meningsfullt.

Jeg gleder meg til å sykle i Larvik i nydelige omgivelser neste helg – i mitt eget tempo og for en god sak. Jeg håper flere blir med!

Les mer og meld deg på: Granfondo Don Pedro