Kategorier

Det finnes mange som i kraft av sin jobb eller på frivillig basis gjør en spesiell innsats for kreftsaken. Vi ønsker din hjelp til å utnevne en verdig hederspriskandidat!

I mai i år delte vi i Kreftforeningen ut en hederspris for første gang. Den gikk til Anniken og Erlend Golf Rokseth. De fikk prisen fordi de formidlet kunnskap og erfaringer om å være kreftpasient og pårørende på en usedvanlig god og åpen måte. Med sin positive innstilling inspirerte og hjalp de mange som er rammet av kreft. Les hva Anniken skrev om prisutdelingen i sin blogg

I forbindelse med Verdens kreftdag 4. februar skal vi dele ut en hederspris igjen. Hvem fortjener utmerkelsen denne gangen? Mange pasienter skryter av helsepersonell som utgjør den store forskjellen gjennom en tøff behandling eller et langt sykehusopphold. Andre igjen utmerker seg ved å sykle eller løpe Norge på langs for å samle inn penger. Eksemplene er mange. Vi vil gi prisen til en person som har gjort en spesiell innsats innen kreftområdet.

Prisen har ikke noe med forskning å gjøre, vi deler ut Kong Olav Vs kreftforskningspris hver vår, til en forsker som har bidratt til banebrytende forskning på kreft. Men nå ønsker vi altså å hedre et menneske som fortjener en utmerkelse.

Har du noen du ønsker å nominere? Klikk på lenken, se hvilke kriterier som ligger til grunn – og hjelp oss å få flest mulig gode kandidater å velge mellom: Foreslå kandidater