Kategorier

Dette ble sagt i en bisetning etter at vi hadde «snakket» på chat en stund om generelle ting. Gutten var 16 år og opplevde en sorg over å ha mistet sin far. Samtidig måtte han være sterk for sin lillesøster. Mor hadde det vanskelig nok. For denne gutten var Kreftforeningens chat akkurat det tilbudet han trengte. Å snakke om sorgen på telefon var ennå for vanskelig for han. Ikke mange 16 år gamle gutter kontakter Kreftforeningen for å snakke om opplevelser som er vanskelige. Sorg, angst for at mor, far eller andre nærstående skal dø, er eksempler på dette. Vi ser at terskelen for å ta kontakt med Kreftforeningen via chat er langt lavere enn det er å ta en telefon.

Kreftforeningens chat har eksistert i snart sju år. Det er et tilbud til alle som har tanker eller spørsmål om kreft. Vi har økende trafikk, og vi erfarer at vi møter flest unge, selv om også godt voksne velger chatten. Andre muligheter å kontakte oss på er telefon, e-post, sms eller Facebook

Hos Kreftlinjen kan du snakke med fagpersoner om kreft

Hos Kreftlinjen kan du snakke med fagpersoner om kreft, på telefon, mail eller chat. Foto: Hege Fantoft Andreassen

På Kreftforeningens chat møter du erfarne sykepleiere som har lang erfaring med kreftpasienter og pårørende. Du får du den tid du trenger. Vi ønsker å være med på å gi deg kunnskap og hjelp til å få en bedre hverdag.

Senest i dag kom denne tilbakemeldingen:

Dame 50 år: Tusen takk, det er en velsignelse å ha dere!

Kreftforeningen: Det var veldig hyggelig sagt!

Dame 50 år: Dere er ett vidunderlig hjelpemiddel!

Kreftforeningen: Så flott at du synes det, du må bare bruke oss når du trenger det.

Dame 50 år: Takk

Ta kontakt med oss om du har behov for noen å snakke med! http://bit.ly/kreftlinjen