Kategorier

Hei
Mo-brødre og -søstre!

Kreftforeningens bartemenn
Det gror i Kreftforeningen

Det er så mye ved denne kampanjen som har gledet meg, mest av alt all den positive oppmerksomheten som jeg og alle andre Mo-brødrene har fått. Og responsen der ute er jo helt enorm! Sjekk bare hva gutta hos Swire Oil Field har fått til, eller hva syns du om barten til dekan ved NTNU Stig A. Slørdahl? Det gror på fotballbanen og på ishockeybanen.

Det er selvsagt litt synd at ”Barte” ser ut til å ha gått i vinterdvale, men han har da gjort jobben sin. Nær 5 000 kroner har jeg og Barte så langt samlet inn. En enorm sum med tanke på den ”lille” innsatsen. Vi er begge veldig takknemlige for all støtte.

Nå er det derfor tid for å feire og nyte de nyutsprungne bartene der ute. Derfor gleder jeg meg virkelig til å delta på Movember Gala Party nå på fredag den 25.november i Oslo. Du har kanskje lyst til å komme du og? Da gjør du følgende (om du ikke allerede har meldt deg på på e-post til RSVPNorwaygala@Movember.com):

Send oss et bilde av deg og din Mo, så er du med i trekningen av gratis inngang (med følge). Vi trekker ut 10 vinnere hver dag til og med fredag! Send bilde til rsvpnorwaygala@movember.com. Vinnerne blir kontaktet på e-post i løpet av morgendagen. Ved å sende inn bilde godkjenner du også at vi legger ut vinnerbildene på Movember Norways Facebookside.

Knips, send inn og bli med på festen!

Galapartey
Galapartey tidligere år

Vi sees!

Hilsen stolt Bartegeneral.