Kategorier

Det er ikke lett å sette seg inn i andres liv. Andres opplevelser og behov. Hver dag får 75 personer i Norge beskjed om at de har kreft. I verste fall tilhører de den gruppen på 10 000 som dør av kreft hvert år. Hva gjør en slik opplevelse med en person? Hva med de rundt ham eller henne? Hvordan kan en stor organisasjon som Kreftforeningen være der for enkeltmennesket?

Sterkt fellesskap gjennom en vond og vanskelig tid: Bakerst Pål Helmersen. Fra venstre Rebekah, Mathias, Inger Grethe fra Kreftforeningen, Andreas og Sara. Foto: Aleksander Hagstadius

Vi har vært der for en fantastisk familie på fem. Pål, Rebekah, Mathias, Sara og Andreas Helmersen. Ett familiemedlem mangler; Brita – kone og mamma – døde i februar i fjor. Pappa Pål og de fire barna fikk verden snudd på hodet. Som så mange andre i samme situasjon, måtte de finne nye veier for å få hverdagen til å gå opp.

Jeg er glad at de fant veien til Kreftforeningen. Det å kunne gjøre en forskjell i deres hverdag, være til stede for dem og gi dem omsorg og støtte – det gjør meg stolt av det arbeidet vi gjør. Mange års arbeid har lært oss mye om de praktiske, økonomiske, emosjonelle, sosiale og fysiske konsekvensene i enkeltmenneskers liv.

Derfor har vi bygget opp ulike tilbud som gjør Kreftforeningen til en støttespiller på mange områder. Vårt mål er å bidra til å lette byrden for deg som er syk, og for deg som står ved siden av. Hos oss møter du mennesker som lytter, forstår og gir svar, enten det er spesialsykepleiere, jurister, sosionomer eller noen som har opplevd det samme som deg.

Vi håper du vil bidra til vårt arbeid innen omsorg, forskning og informasjon ved å bli medlem i Kreftforeningen. Som medlem kan du være med å opprettholde våre tilbud. Som medlem vil du også gi oss tyngde og påvirkningskraft – jo flere vi er, jo bedre! På vegne av alle de som vil få en bedre hverdag, takker vi deg!

Les hele historien til familien Helmersen i vårt giverbrev